Kazazede çiftçinin ailesine ödeme yapıldı

Kazazede çiftçinin ailesine ödeme yapıldı

Kazazede çiftçinin ailesine ödeme yapıldı
4.08.2012 13:50:00 11287 0

Malatya Bölge Birliğine bağlı Ayvalı Tarım Kredi Kooperatifince 130 TL prim karşılığında ortak kaza sigortası yapılan Hasan Tekin’in vefatı nedeniyle ailesine sigorta kapsamında 120 bin TL ödendi.

Darende`ye bağlı Ayvalı Kasabasında ikamet eden kooperatif ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tekin, geçirdiği iş kazasında hayatını kaybedince, 130 TL prim karşılığında yaptırdığı ortak kaza sigortası ile varisleri eşi Döne Tekin ve çocuklarına 120 bin TL’lik tazminat bıraktı.

Kaza sigortası önemli

Kederli aileye başsağlığı dileğinde bulunan Malatya Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fetullah Özkan, Tarım Kredi Kooperatiflerinin ortakları kadar ailelerini de düşündüğünü ve bu tazminatın öleni geri getirmeyecek olsa da ailesini maddi olarak rahatlatacağını söyleyerek; Tarım Kredi Kooperatifi ortaklarına ve üretici çiftçilere mutlaka ortak kaza sigortası yaptırmaları konusunda da tavsiyede bulundu.

Darende Tarım Kredi Kooperatifinde düzenlenen törene; Darende Tarım Kredi Kooperatifi Müdür Yardımcısı Cengiz Aslan, Ayvalı Tarım Kredi Kooperatifi Yetkili Memuru İbrahim Özdemir ve Darende Tarım Kredi Kooperatifi personeli ile vefat eden şahsın varisleri katıldı.


Anahtar Kelimeler: