Hem öğreniyor, hem eğleniyorlar

Hem öğreniyor, hem eğleniyorlar

Hem öğreniyor, hem eğleniyorlar
Gündem 4.08.2012 13:44:00 1274 0

Hulûsi Efendi Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda yaz kursu kampına katılan öğrenciler arasındaki sportif karşılaşmalarda dereceye girenlere madalya verildi. Düzenlenen turnuvaların sonunda kupa ve madalyaları veren Kur’an Kursu Müdürü Aydın Duman, adeta bir kamp havasında geçen yaz kursunda eğitimin yanı sıra sportif aktivitelere de önem verdiklerini söyledi.

Öğrencilerin Kur’an ve dini derslerin yanı sıra sportif aktivitelerle kaynaştığını belirten Duman, teknolojiden yararlandıkları eğitimlere çocukların büyük ilgi gösterdiğini bildirdi.

Turnuvaların finali yapıldı

Sosyal ve sportif etkinlikler kapsamında kursta masa tenisi, futbol ve güreş turnuvaları düzenlendi. Kur`an Kursu’nun spor salonunda başlayan turnuvalar 14 Temmuz Cumartesi günü Balaban Beldesindeki stadyumunda yapılan finaller ile sona erdi.

Futbol turnuvasında şampiyonluğu Hafızlık B takımı kazanırken, Hafızlık Hazırlık ikinci, Yaz Kur`an Kursu B Sınıfı da üçüncü oldu. Masa tenisinde Hamidettin Demir birinci, Mehmet Koçak ikinci, Yasin Çetin ise üçüncü oldu. Güreş turnuvasında da çeşitli yaş gruplarına göre müsabakalar yapılarak dereceye girenler ödüllendirildi.


Anahtar Kelimeler: