Osmaniye kermesine büyük ilgi

Osmaniye kermesine büyük ilgi

Osmaniye kermesine büyük ilgi
19.11.2008 09:58:00 1935 0

Hulûsi Efendi Vakfı Hanımlar Komisyonuna bağlı Şefkat Gülleri birimi tarafından Osmaniye’de açılan kermese hemşehrilerimiz başta olmak üzere çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar’ın açılışına katıldığı kermeste hanımlar tarafından yapılan el emeği göz nuru el işleriyle, hazır giyim, mefruşat ve gıdalardan oluşan ürünler satışa sunuldu.

Osmaniye’nin Atatürk Caddesi üzerinde 18 Kasım günü yapılan kermesin açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Davut Çuhadar yardımlaşma adına yapılan bu tür güzel çalışmaların birlikteliğin sembolü olduğunu söyledi. Çuhadar konuşmasının devamında; “Hanım kardeşlerimizin gayretleriyle hazırlanan kermesin hayırlı olmasını diliyorum. Binbir emekle, el emeği göz nuruyla hazırlanan eşyaların satışından elde edilecek gelirler hayır hizmetlerinde kullanılacağı için bu tür çalışma yapanların emekleri zayi olmayacaktır. Toplumumuzda yardımlaşma duygusu oldukça güçlüdür, bu tür yerlerde yardım yapmak için birer vesiledir. Vatandaşlarımızın böylesi yerlere yoğun ilgi gösterdiğine şahit oluyoruz bu da güzel bir haslet olarak insanların kaynaştığının göstergesidir. Güzel hizmetler yapan Hulûsi Efendi Vakfı’nın Osmaniye’mizde böylesi bir faaliyet göstermesi de bizler için bir gurur vesilesidir” dedi.

Vakfın Osmaniye Temsilcisi Abdullah Çetin de bu yıl açılan 55’nci kermesin Osmaniye’de bir hafta süreyle faaliyet göstereceği ve elde edilen gelirlerin hayır hizmetlerinde kullanılacağını ifade ederek açılaşa katılan ve destek olanlara teşekkür etti. Duanın ardından açılışı yapılan kermesi gezen Belediye Başkanı Davut Çuhadar; “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım hayra vesile olalım” diyerek bir tepsi baklava alıp ücretini ödeyip ilk alışverişi de yaptı.

Kermesin açılışına Şefkat Gülleri Çukurova Sorumlusu Mesude Sarı, hemşehrilerimiz ve çok sayıda Osmaniyeli katıldı.


Anahtar Kelimeler: