Dastini´den yeni şube ve iş imkanı

Dastini`den yeni şube ve iş imkanı

Dastini´den yeni şube ve iş imkanı
Gündem 11.07.2012 17:07:00 3141 0

Dastini Bebe Marketleri MALATYA’da şube açmak için çalışmalarına başladı. 2012 yılında mağaza sayısını 50’ye çıkarmayı hedefleyen Dastini 2004 yılından beri hizmetlerine devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Dastini Bebe Marketleri operasyon müdürü Barış Seskir yıl  sonuna kadar MALATYA`da bayilik açacaklarını söyledi. Seskir`in konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklama aşağıda belirtilmiştir.

“Bebek sektöründeki 7. yılını geride bırakan Dastini Bebe Market mağazacılık ağını genişletmeyi sürdürüyor. 2004 yılından beri 28 mağaza açan Dastini Bebe Market 2012 yılında mağaza sayısını 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda son olarak Antalya, Balıkesir, Samsun, Nusaybin, Kayseri ve Erzurum`da 20.000 çeşit ürünün satılacağı mağazasını anne ve babaların hizmetine açan Dastini bu yılın sonuna kadar Doğu Anadolu Bölgesi’nde her ile bayilik vermeyi planlıyor.

 

DASTİNİ BEBE MARKET FRANCHİSE YÖNTEMİYLE GİRİŞİMCİ ARIYOR

Tülay Baransel Kırık - Nurettin Kırık çiftinin kızları Su Kırık’ın doğumu ile birlikte 2004 yılında İstanbul Sahrayıcedid’de açtıkları  mağaza  ile yolculuğuna başlayan  Dastini  bugün 18 farklı  ilde 28 mağaza ile bebek sektörünün öncü kuruluşu olmayı başarmıştır. 28 olan mağaza sayısını arttırmak için bayilikler vermeye devam eden Dastini, bebek mamasından bebek arabasına,oyuncak çeşidinden tekstile 20.000 farklı ürün çeşidiyle 2004 yılından itibaren anne ve babalara bebeklerinin ihtiyaçlarını tek bir çatı altından karşılama kolaylığı sunmaktadır. Franchise sistemiyle büyümeye devam eden Dastini cazip bayilik şartlarıyla özellikle anne ve baba olan yatırımcıların ilgi odağı olmayı  başarmıştır… Dastini Bebe Market bayilerine sağladığı stoksuz çalışma rahatlığı, tüm dünya markası bebek ürünlerini tek bir çatı altından karşılama kolaylığı, reklam desteği, otomasyon desteği gibi birçok konuda kolaylıklar sağlamaktadır. Özellikle anne ve baba olan yatırımcıların ilgisini çeken Dastini risksiz bir sektörde orta ölçekli bir yatırım miktarıyla ticaret yapmak isteyenlerin tercihlerinin başında gelmektedir. Tüm ülke sınırlarında mağazalaşmayı hedefleyen Dastini kalitesi ispatlanmış bebek ürünlerini en uygun koşullarda tüketicisi ile buluşturmayı  hedeflemektedir.

FRANCHİSE ÇALIŞMA SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

Dastini Bebe Market büyüme hedeflerine uygun olarak öncelikle nerelere franchise verileceğini belirler ve bu bölgelerde kendisine uygun yatırımcı  profilini çıkarır daha sonra bu profile uygun yatırımcılarla o bölgenin temsilcisi olarak franchise sözleşmesi imzalar,sonrasında mağazanın açılacağı yerin tespiti, mağazanın dekorasyon çalışması ve bulunduğu bölgede satışı yapılacak en uygun ürünlerin belirlenmesi merkez tarafında tespit edilerek onaylanır, ürün eğitimi merkez personeli tarafından verilerek mağaza satışa hazır bir durumda Franchise’e teslim edilir”.

 

DASTİNİ BEBE MARKET

Dastini Bebe Market 7 yıldır Türkiye’de faaliyet göstermektedir.  İstanbul Sahrayıcedit’de tek bir dükkanla ve günde 2000 tl ciro ile başlayan operasyon7 yıl içinde Türkiye pazarının en büyük bebek mağazaları zinciri konumuna ulaşmıştır.  Türkiye’de, elde ettiği başarı ile ülkemiz bebek sektörüne yön vermektedir.  Hayata geçirdiği yenilikçi fikir ve ürünlerle, Türkiye’de kendi alanında pek çok ilki gerçekleştirmiş olan Dastini Bebe Market, tüm faaliyetlerinde yaratıcılığı ön plana çıkaran bir yaklaşımı benimsemiştir. İstanbul ağırlıklı olmak üzere bugün itibariyle toplam 24 ilde 34 şubeyle faaliyet göstermektedir.

Toplam 300 kişiye iş imkanı sağlamaktadır. Ülkemizde franchising sistemiyle büyümekte olan Dastini Bebe Market, şube ağını her geçen gün genişletmektedir. 2012 yılı sonuna kadar 55, 2013′de ise 100 şubeye ulaşmayı hedeflemektedir. Özellikle Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve doğu bölgelerinde yeni şubeler açmayı hedeflemektedir. 20.000 çeşit ürün yelpazesiyle dünyaca tanınmış markalarla çalışmaktadır. Bu anlamda ülke ekonomisine yılda yaklaşık 15 milyon ABD dolarına yakın kaynak yaratmaktadır. Bu rakam, Dastini Bebe Market’in yoğunlaşan faaliyetleriyle birlikte sürekli bir artış içindedir. Dastini Bebe Market 2011 yılı içerisinde aldığı franchise başvurularıyla, talepleri önceki yıla oranla %60 artırmayı başarmıştır. 2011 yılı içerisinde, bir önceki seneye oranla %93 büyüme gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Bir Dastini mağazası açmak için gerekli olan koşullar ise 100 m2 dükkan, 12,500$ isim hakkı bedeli ve yaklaşık 60,000 TL mal bedeli olmak üzere yaklaşık 100,000 TL civarındadır.

 

Girişimci olmak isteyenlere Dastini Bebe Market telefonları:

Franchise Müd.

Murat  ACER

0532 740 21 80


Anahtar Kelimeler: