Kasım ayı vukuat

Kasım ayı vukuat

Kasım ayı vukuat
25.11.2008 09:38:00 2331 0

Darende Beybağı Mahallesi’nde 61 yaşındaki K.A. adlı şahsın akşam ahıra bağladığı ve sabah yemlemeye gittiğinde bulamadığı bir adet ineğinin çalındığı bildirildi.

Darende Hacıderviş Mahallesi Köprügözü mevkiinde 14 yaşındaki A.B. ve 16 yaşındaki M.B. arasında kavga çıktığı, şahısların birbirlerini dövdükleri ve yaralandıkları bildirildi.

Darende Karabayır mevkiinde jandarma tarafından yakalanan M.Ş. adlı şahsın Afganistan uyruklu olduğu, üzerinde kimlik ya da pasaport çıkmadığı, “Yasadışı Giriş”ten hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

Darende ilçesi Zaviye Mahallesi’nde 13 yaşındaki M.D. ve 14 yaşındaki M.H.Ş. adlı çocukların, 31 yaşındaki M.A.’ya ait evden çaldıkları bileziği bozdurmak istedikleri, yaşları küçük olduğu için bozduramadıkları, bunun üzerine rastladıkları 54 yaşındaki B.B.’ye “Okul için para lazım” diyerek bileziği bozdurması için verdikleri, bu şahsın bileziği 550 YTL’ye bozdurduğu, çocukların paranın 100 YTL’sini de bu şahsa verdikleri , olayın farkına varan M.A.’nın şikayeti üzerine iki çocuk ve B.B. hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

• Darende ilçesi Zaviye Mahallesi Ulucami tuvalet girişinde 1 adet tabanca şarjörü ile 14 mermi bulunduğu, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Darende ilçesi Ayvalı beldesi Karaağaç Mahallesi’nde 67 yaşındaki E.K. adlı kadına ait eve, sobadan sıçrayan kıvılcım yangına yol açarken, vatandaşlar müdahale ederek yangını büyümeden söndürdüler.


Anahtar Kelimeler: