Led ekranlar Darende´yi tanıtıyor

Led ekranlar Darende`yi tanıtıyor

Led ekranlar Darende´yi tanıtıyor
Kültür-Sanat 6.06.2012 13:57:00 5745 0

Son yıllardaki turizm projeleri ile Malatya?nın ve bölgenin adeta cazibe merkezi haline gelen Darende, tanıtım atağındaki çalışmaları ile adından söz ettiriyor.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, hazırladıkları ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ?Turizmle gelişen, turizmi gelişen Darende? adlı proje ile çeşitli illeri kapsayan tanıtım atağının sürdürüldüğünü bildirdi. Aktaş, Malatya il merkezinde bulunan megalight ve led ekranlarda ilçemizin turizm değerlerinin yansıtılmasıyla Darende?nin bağlı olduğu il başta olmak üzere farklı şehirlerden ilçemize olan ilgiyi artırmayı planladıklarını söyledi.

Mehmet Aktaş; ?Her geçen gün ilçemizdeki tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerimizi ziyaret edenlerin sayısı artmaktadır. Yapılan çalışmalarımız ile bu sayının daha da fazlalaştırılması hedeflenmektedir. Proje kapsamında Ankara, başta olmak üzere, Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş gibi illerimizde tanıtım faaliyetlerimiz sürecektir. Ayrıca proje kapsamında yeni aktiviteler oluşturmak maksadıyla akarsu kanosu ve ATV safari motorlarının alımını yapıyoruz? dedi.


Anahtar Kelimeler: