Erdal İnce´yi ziyaret ettik

Erdal İnce`yi ziyaret ettik

Erdal İnce´yi ziyaret ettik
Hemşehriler 11.05.2012 14:24:00 4240 0

Ülkemizin saygın haber kuruluşlarından Cihan Haber Ajansı’nda üst düzey yönetici olarak görev yapan Erdal İnce, gazetemiz aracılığıyla tüm hemşehrilerimize selam gönderdi.

Genellikle ticaretle uğraşan Darendelilerin farklı mesleklerde görev yapan ender kişilerinden birisi olan Erdal İnce, Haber Yayın Satış Direktörlüğüne de ‘Ticaret adamlarının yetiştiği ilçeden’ olması nedeniyle seçilmiş.

Cihan Haber Ajansı’nda 17 yıldır görev yapan ve kurumun çeşitli birimlerinde hizmet üreten Erdal İnce şuanki görevinde ajansın ürettiği her şeyi satmakla görevli.

Darende’nin Yavuzlar (Gedikağzı/Mengelis) Köyünden merhum Mustafa İnce’nin 6 çocuğunun en küçüğü olarak 1972 yılında dünyaya gelen Erdal İnce, Darende İmam Hatip Lisesi’nden 1990 yılında mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü bitiren İnce, 1994 yılında Milliyet gazetesinde polis-adliye muhabiri olarak mesleğe başladı.

1995 yılında Cihan Haber Ajansı’na geçen ve editör olan İnce, kurumda Radyo Haberleri Şefi, Yurt Haberler Bölge Sorumlusu, Gece Amirliği, Görüntülü Haberler Editörlüğü, Kurumsal İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Erdal İnce 6 yıldır Haber Yayın Satış Direktörü olarak çalışmaya devam ediyor.

Evli ve 2 çocuk babası olan İnce ayrıca köylerinin derneğinde başkanlık görevinin ardından halen yönetim kurulunda bulunarak sosyal faaliyetlere olan katkısını da sürdürüyor.


Anahtar Kelimeler: