PTT sorunu çözülüyor

PTT sorunu çözülüyor

PTT sorunu çözülüyor
Gündem 22.11.2008 16:28:00 2338 0

Malatya PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin Darende’deki personel sıkıntısından kaynaklanan sorunun önümüzdeki günlerde yapacakları atama ve düzenlemelerle giderileceğini söyledi.

Darende Haber’e açıklamalarda bulunan Baş Müdür Hüseyin Zengin yenilenen hizmet binasında incelemelerde bulunup personelle görüşme yaptığını belirterek, potansiyeli bakımından Malatya’nın en hareketli ilçelerinin başında gelen Darende’de yaşanan sorunları çözüme kavuşturacaklarını bildirdi. Personellerin yetersizliği nedeniyle oluşan gecikme ve yavaş ilerleyen işlerin yeni atanacak çalışanlarla giderileceğini vurgulayan Zengin, gerekli düzenlemeler üzerinde çalışma yürüttüklerini ve sorunun ortadan kalkacağını ifade etti.

Daha hızlı hizmet verilecek

PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin açıklamasının devamında şöyle konuştu; "Malatya’da Doğanşehir ve Darende’yi PTT Bank olarak düzenleyerek vatandaşların hizmetine sunduk. Darende’de yenilediğimiz bina ile vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunulması için çalışmalar yapmaktayız. Darende’nin personel sıkıntısı önümüzdeki günlerde çözüme kavuşturulacaktır. Bu anlamda ilçenin boş olan müdür kadrosuna iki ay sonraki ilk atama döneminde bir görevlendirme yapılacaktır. Ayrıca gerekli personel görevlendirmeleri ve düzenlemeleriyle buradaki ihtiyaç giderilerek, vatandaşların memnuniyeti sağlanacaktır. Kalifiye elemanlarla Darende şubemizde vatandaşlarımız hızlı ve memnuniyet duyacakları hizmetle karşılaşacaklardır"

PTT’nin her alanda hizmeti var

Zengin PTT olarak mektup gönderme, tahsilâtın dışında para transferi ve kargo gibi birçok alanda hizmet verdiklerini de söyledi. PTT’nin 167 yıl önce kurulmuş en büyük ve köklü kurumlardan biri olduğunu kaydeden Hüseyin Zengin son yıllarda ulaşım ve iletişim teknolojisinde yaşanan hızlı gelişmenin posta hizmetlerine yenilerinin eklenmesini gerekli kıldığının altını çizdi. Zengin, yenilik olarak kargo hizmeti veremeye başladıklarını vurgulayarak; ‘’Kaliteli ve süratli hizmeti en ucuza sunmayı ilke edinen kurumumuz, çağdaş PTT Bank hizmetinden sonra PTT Kargo hizmetine başlamış bulunuyor. PTT, ülke genelinde 4 bine yakın iş yeri, 30 bin uzman personeli ve 5 binin üzerinde dev araç filosuyla en iyi kargo hizmetini vermek için yola çıkmıştır’’ dedi.


Anahtar Kelimeler: