Kaymakam, Aslan Tektaş´a plaket verdi

Kaymakam, Aslan Tektaş`a plaket verdi

Kaymakam, Aslan Tektaş´a plaket verdi
Gündem 6.04.2012 12:21:00 2857 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Anadolu Ajansı’nın (AA) Türkiye’nin sesini dünyaya duyurma misyonunu başarıyla yerine getirdiğini söyledi. Kaymakam Aktaş, AA Darende muhabiri Aslan Tektaş’ı ilçenin tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı plaketle ödüllendirerek ajansın kuruluş yıldönümünü kutladı.

AA’nın kuruluşunun 92. yılı etkinlikleri çerçevesinde Darende Muhabiri Aslan Tektaş Kaymakam Mehmet Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulunarak 100. yılını kutlamaya hazırlanan ajansın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İlkeli haberciliğin adresi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Aktaş, “Kuruluşu Cumhuriyetimizden önceye dayanan Anadolu Ajansı, milletin sesi olmayı başarmaktadır. Hızlı, güvenilir, ilkeli habercilik anlayışıyla bilgi üreterek kamuoyunu aydınlatan ajansın Darende’mizde de hizmet veriyor olması ve bir muhabirinin bulunması ilçemiz adına bir gelişmedir. Yapılanları en güzel biçimde paylaşıp, olması istenilenleri de gerektiği şekilde hem kamuoyu ile hem de bizlere aktardığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Medyanın günümüzde önemli bir araç olduğuna değinen Aktaş, “İlçemizde basın sektöründe hizmet vermenizin yanı sıra Darende’nin gelişip, güzelleşmesi adına yaptığınız çalışmalardan ve ajansın hizmetlerinden memnunuz” diye konuştu.

Mehmet Aktaş, Darende’nin tanıtımı ve ilçedeki haberlerle sosyal etkinliklerin duyurulmasına sağladığı katkılardan dolayı Aslan Tektaş’a bir plaket verdi. İlgisinden dolayı Kaymakam Aktaş’a teşekkür eden Tektaş da çektiği bir Darende fotoğrafını hediye etti.


Anahtar Kelimeler: