Şenol Balaban´dan destek

Şenol Balaban`dan destek

Şenol Balaban´dan destek
Gündem 5.04.2012 12:13:00 2199 0

Darende’nin tanıtımı için Ankara’nın merkez ilçelerinden Yenimahalle Belediyesi billboardlarını ilçemize tahsis etti. Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Şenol Balaban, Darende’nin tanıtımı için gereken desteği sağlayacaklarını söyledi.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, Başkan Yardımcısı Şenol Balaban’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kaymakam Aktaş görüşme sırasında Darende’yi tanıtma adına ülkemizin farklı illerinde tanıtım etkinlikleri yapacaklarından söz ederek Yenimahalle Belediyesinin imkanlarından yararlanma hususunda Balaban’dan destek istedi.

 

Ülkemizin tüm değerleri önemli

Şenol Balaban başkent insanının kültürel değerler ve turizme meraklı olduğunu söyleyerek; “Belediyemizin billboardlarında Darende’yi tanıtan görsel dokümanlarınıza memnuniyetle yer veririz. Bu tür organizasyonları her zaman destekliyoruz. Belediye Başkanımız Fethi Yaşar ülkemizin tüm değerlerine, insanlara önem vermektedir” dedi.

 

Darende’yi görenler hayran kalıyor

Darende’nin Ankara’da tanıtımı için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydeden Şenol Balaban; “Bu vesile ile doğduğumuz topraklara karşı bir vefa görevimizi yerine getirmiş oluruz. Darende’yi gören, tanıyan herkes oradaki güzellikleri anlata anlata bitiremiyor. Ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Darende’mizin tanıtımına katkı sunmak bizim için bir ayrıcalık olacaktır” diye konuştu.

Kaymakam Aktaş, gösterdiği yakınlık ve sağlayacakları imkanlardan dolayı Balaban’a teşekkür etti. Başkan Kılıçer de beldelerinin ismini soyadında taşıyan hemşehrimize yardımlarından ötürü Balabanlılar adına şükranlarını bildirdi.


Anahtar Kelimeler: