İşadamlarına teşekkür plaketi

İşadamlarına teşekkür plaketi

İşadamlarına teşekkür plaketi
Sağlık 5.04.2012 12:12:00 8648 0

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’nin tıbbi ve teknik yönden ileri seviyeye ulaşması için destek olan hayırseverlere teşekkür plaketi verildi. Hastane Başhekimi Dr. Metin Gülseren, anestezi cihazı, ameliyat mikroskobu ve ameliyat tavan lambası alan hayırsever işadamlarını işyerlerinde ziyaret ederek sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Metin Gülseren, Kulak Burun Boğaz ve diğer bazı cerrahi müdahalelerde kullanılmak üzere 150 bin lira değerindeki ameliyat mikroskobunu, Ahmet Çokyaşar ve oğlu Ömer Çokyaşar’ın, hastaların uyutulmasında kullanılan ve 100 bin lira değerindeki anestezi cihazını Turgut Gencal’ın, 40 bin lira değerindeki ameliyat tavan lambasını ise Cemal Akmercan ve kardeşlerinin alarak hastaneye hibe ettiğini belirtti.

Başhekim Gülseren, hastanenin tıbbi cihazlar yönünden dünyanın en kaliteli markalarıyla donatılarak sağlık hizmeti sunduklarını kaydetti. Tüm branşların gerekli tıbbi donanımlarının tamamlandığını dile getiren Gülseren, yardımlarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1251


Anahtar Kelimeler: