Yeni yerinde hizmete devam

Yeni yerinde hizmete devam

Yeni yerinde hizmete devam
Hemşehriler 5.04.2012 11:44:00 3203 0

Adana-İstanbul arasında kargo ve taşımacılık hizmeti veren hemşehrimiz Abdurrahman Oruç ile ortağı Burhan Kadakal, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için işyerlerini açık ve kapalı mekânları bulunan yeni yerine taşıdı.

Darende’nin Hacıderviş Mahallesi Ekmekçiler ailesinden H. Ali Oruç’un oğlu olan Abdurrahman Oruç 1999 yılında Ekmekçiler Kargo-Taşımacılık adlı firmasıyla sektöre girip zamanla işlerini büyüterek Toros Lojistik’i kurdu. İstanbul-Adana arasında taşımacılık yapan Oruç, azimle çalışarak firmasının adını ve başarısını yükseklere taşıdıklarını söyledi.

2 bin metrekare açık alanı bulunan ve geniş kapalı alanlarıyla müşterilerinin ürünlerini taşıma konusunda hizmet kalitesini artırdıklarını belirten Oruç, çalışma prensibi olarak dürüstlüğü ilke edindiklerini kaydetti.

Adana Havaalanı karşısında Şakirpaşa Mahallesi 42011 Sokak No:1 adresinde olduklarını dile getiren Oruç, 14 yıldır hizmet ettikleri sektörde sürekli kendilerini yenileyerek müşterilerini memnun etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Tel:(0322) 4290814


Anahtar Kelimeler: