Girişimcilik yeni ürünleri getiriyor

Girişimcilik yeni ürünleri getiriyor

Girişimcilik yeni ürünleri getiriyor
Hemşehriler 5.04.2012 11:40:00 1438 0

Mersin’de ev aletleri ve mobilya satışı yapan hemşehrimiz Hulusi Yıldırım, KOSGEB’in iş geliştirme fırsatlarından yararlanarak eşiyle birlikte kurduğu imalathanesinde Alptuğ markasıyla demonte bez gardırop üretti.

Kurduğu imalathanesinde günde 100 adet kadar üretebildiklerini söyleyen Yıldırım, kir tutmayan ithal kumaştan üretilmiş olan gardıropların, geniş iç hacmi ve pratik kurulumu ile beğeni topladığını söyledi.

Dayanıklı fermuarı sayesinde defalarca problemsiz açılıp kapanabilen gardırop uzun süreli kullanım vaat ettiğini kaydeden Hulusi Yıldırım, yazlıklar, yurtlar, otel ve pansiyonlar, şantiyeler için hesaplı ve uygun bir ürün olduğunu belirtti. Gardıroplarda montaj malzemeleri dâhil kullanılan tüm ürünlerin ithal ve 1. kalite olduğunu dile getiren Yıldırım, önümüzdeki günlerde ütü masası ve kurutmalık da üretmeye başlayacaklarının altını çizdi.

Ürünlerini büyük mağazalar başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına sattıklarını ifade eden Hulusi Yıldırım, marka adı olarak seçtikleri Alptuğ’un açılımını da oğlu Alperen ve kızı Tuğba’nın isimlerinden esinlendiğini sözlerine ekledi. Tel: (0536) 3468444


Anahtar Kelimeler: