Başarıları gururlandırdı

Başarıları gururlandırdı

Başarıları gururlandırdı
Eğitim 5.03.2012 19:40:00 3369 0

53 ildeki ilköğretim okulları arasında düzenlenen karşılaştırmalı deneme sınav sonuçlarına göre Özel Birgül İlköğretim Okulu öğrencileri aldıkları Türkiye dereceleriyle Darende`nin gururu oldu.

8. sınıflarda Abdullah Şahiner 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olurken, 6. sınıflarda Ayşe Beyza Yıldız 492 puanla Türkiye yedincisi, 7. sınıflarda ise Yüksel Kurtoğlu ise 476 puanla Türkiye kırkaltıncısı olma başarısını gösterdi. Türkiye dereceleriyle okulun ve Darende`nin adını duyuran öğrenciler ayrıca ilçedeki kategorilerine göre de birincilikleri elde etti.

İlçedeki ilk 10 sıralamasına girenler

Okuldan yapılan açıklamada aynı sınavda sınıflarına göre kategorize edilen 6 öğrencinin ilçedeki ilk 10 sıralamasına girme başarısını gösterdiği kaydedildi. İlçe sıralamasına göre 6. sınıflarda Sena İnce 3., Hulûsi Canpolat 5., 7. sınıflarda Semih Furkan Ayas 6., 8. sınıflarda ise Halime Efe 4., Esra Özköse 7. ve İrem Özkan da 9. oldu.

Öğrencilerin elde ettikleri başarıların okulda verilen eğitim kalitesini gösterdiği belirtilen açıklamada, Darende`nin ilk ve tek özel eğitim kurumu olan okulun ilçenin parlak zekalı çocuklarını en güzel şekilde yetiştirerek geleceğe hazırladıkları ifade edildi.

Açıklamada ayrıca başarılarıyla adını duyuran öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerine de teşekkür edildi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

 http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1169


Anahtar Kelimeler: