İbrahim Ateş yeniden seçildi

İbrahim Ateş yeniden seçildi

İbrahim Ateş yeniden seçildi
Gündem 5.03.2012 19:04:00 1948 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darende ilçe kongresinde iki aday ve listeleri yarıştı. 100 delegeden 79’unun oyunu alan T. İbrahim Ateş kongrede güven tazelerken diğer aday Mehmet Kocaaslan’a ise 20 oy çıktı. Adaylar, seçim sonucunda katılımcıları birlikte selamlayarak birlik gösterisinde bulundu.

13 Şubat Pazartesi günü MHP İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu seçimi için Esnaf Kefalet salonunda gerçekleştirilen kongreye çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan başkan adayı Mehmet Kocaaslan; “Darende’de Milliyetçi Hareket Partisinin son seçimde Darendeli adaya rağmen almış olduğu oy ortadadır. Eğer fırsat verilirse partimizi ilçemizde hak ettiği yere getireceğiz, 14 yaşından beri bu davanın içerisindeyim, şimdi de ilçe başkanlığına adayım” dedi.

Kongreden güç kazanacağız

Daha sonra kürsüden katılımcılara seslenen başkan İbrahim Ateş “Bu yarış aile sıcaklığında ve tek çatı altında toplanma yarışıdır. Sadece iyi gün değil kötü gün dostu olduğumuzu göstereceğiz. Burada sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun birlik beraberlik içinde kucaklaşarak ayrılacağız. Kol kırılsa yen içinde kalacaktır. Her iki listede görev alan arkadaşlarımızla güç kazanarak kongreden çıkacağız. Partimiz için dibe vurdu diyenler bizi görmeyenlerdir. Genel başkanımız bize ‘Darende’yi istiyorum’ dedi bu isteğini yerine getirmek için çalışacağımıza sizin huzurunuzda söz veriyorum” dedi.

Birliktelikle hareket edilmeli

Kongrede bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Arif Yıldız ise MHP’ye en fazla ihtiyaç olduğu dönem günümüz olduğunu söyledi. Arif Yıldız; “Bu nedenle daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ülkücü kadroların birlik beraberlik içinde ülke yönetimine el koyup yönetmesi için birlik olması gerekir” diye konuştu.

Kongre sırasında partiye yeni katılımlar oldu. Daha sonra geçilen seçimlerde yüz delegenin oy kullandığı ve bir oyun geçersiz sayıldığı belirlendi. Seçimin sonucunda delegelerden 79’unun oyunu alan T. İbrahim Ateş güven tazelerken, diğer aday Mehmet Kocaaslan ise 20 oy aldı.

İşte MHP’nin yeni listesi

Başkan T.İbrahim Ateş, Üyeler: Mehmet Fatih Uğur, Hasan Şentürk, Abdulkadir Köse, Nihat Eren, Ali Korkmaz, Hamdi Doğan, Hasan Uzun, Hulûsi Tokgöz, Mehmet Bozok, Mehmet Yağan, Mehmet Kaynak, Bünyamin Pilavcı, Selçuk Çelik, Veysel Karani Aytekin


Anahtar Kelimeler: