Polisten öğrencilere uyarı

Polisten öğrencilere uyarı

Polisten öğrencilere uyarı
Gündem 5.03.2012 18:56:00 1387 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilköğretim okulu öğrencilerine uyarıcı broşür dağıttı.

Öğrencilerin, karşılaştıkları olaylarla ilgili polise en hızlı şekilde ulaşabileceği iletişim bilgilerinin yer aldığı bin adet broşürde, madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan uzak durulması konularında bilgiler yer alıyor.

İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, gazetecilere yaptığı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Bürosu ekipleri tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine bin adet broşür dağıtıldığını söyledi.

Önleyici çalışma

Köken, "Toplum destekli güvenlik hizmetlerini önemsiyoruz. Halkın desteği ile yerine getirilen güvenlik hizmetlerinde başarıya ulaşılır. Toplumun katmanlarından biri olan gençlere ulaşmak ve onların yanında olmak için bin adet broşürü personelimiz tarafından okullara dağıttık. Üzerindeki bilgiler sayesinde öğrencilerimizin yanımızda olmalarını sağlamayı, kötü alışkanlıklara ve suça sürüklenmelerini önlemeyi hedefledik" dedi.

Öğrencilerin güvenliği için her okula bir polis görevlendirdiklerini ifade eden Köken, okullardaki tüm asayiş konularından bu polis memurlarının sorumlu olduğunu kaydetti.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1165


Anahtar Kelimeler: