Hulusi Efendi Vakfı´nın projesi

Hulusi Efendi Vakfı`nın projesi

Hulusi Efendi Vakfı´nın projesi
Gündem 7.02.2012 10:44:00 2075 0

Eğitim, sağlık, tarihi eserlerin korunması, turizm ve sosyal birçok alanda hizmet üreterek Türkiye ve dünyanın dört bir tarafında topluma kazanımlar sağlayan Hulûsi Efendi Vakfı’nın, Fırat Kalkınma Ajansı’na sunduğu ‘Kurumsal eğitim programı’ projesi kapsamındaki personel eğitimleri tamamlandı.

İped Danışmanlık firması ortağı Rahim Aladağ ile diksiyon eğitmeni Ümit Kalkan proje çerçevesinde 38 saat süren eğitimle katılımcılara bilgiler aktarırken, vakfın faaliyetlerini daha etkin yapabilmek için kurumsal ve bireysel kapasiteleri arttırıcı eğitimler verilen çalışmaya 20 kişi katıldı.

Proje ile Malatya ve Darende`de bölgesel kalkınma için önem arz eden vakfın hizmetlerinde görev yapan personelin aldıkları eğitimlerle vakfın organizasyon yapısını güçlendirerek sinerji oluşturmayı, kurum kültürü ahengini yakalamayı, takım halinde çalışma becerilerini daha iyi kavradığı bildirildi.

Vakıf yönetim kadrosunda yer alan ve hizmet için bölgelere gönderilen personellerin kurum içinde ve dışında iletişimde en fazla muhatap olunan kişiler olması, eğitimden istifade etme açısından önemli görülürken, tamamlanan projenin ardından yeni başvuruların yapıldığı da belirtildi.


Anahtar Kelimeler: