Aydın Duman kaza geçirdi

Aydın Duman kaza geçirdi

Aydın Duman kaza geçirdi
Gündem 20.01.2012 09:26:00 4014 0

Hulûsi Efendi Kur’an Kursu yöneticisi Aydın Duman, otomobilinin 25 metreden ters olarak suya düşmesi sonucu boğulma tehlikesi atlattı. Sürücü, kazadan mucizevi bir şekilde kurtuldu. Daha önce de aynı yerde benzer kazalar olmasına rağmen Karayollarının henüz bariyer kurmaması vatandaşların tepkisine yol açtı. Kaymakamlık tarafından tehlike arz eden yerlere bariyer yapılması istendiği halde bugüne kadar herhangi bir gelişme olmadığı öğrenildi.

19 Ocak 2012 günü Darende`den Malatya istikametine giden Aydın Duman (54) yönetimindeki 38 YD 771 plakalı otomobil, Malatya-Kayseri Karayolu Karşıyaka mevkisindeki virajda buzlanma nedeniyle kayarak 25 metreden Tohma Çayına uçtu. Kazada yaralanan sürücü, suya düşen ve ters dönen araçta boğulma tehlikesi atlattı. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan Duman, yoldan geçen bir vatandaşın yardımıyla Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesine getirildi.

Kolu kırılan ve başından hafif yaralanan Duman, buradaki ilk müdahalesinin ardından Malatya Beydağı Devlet Hastanesine sevk edildi. Duman’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hulûsi Efendi Yatılı Erkek Kur’an Kursu yöneticisi olan Aydın Duman’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 


Anahtar Kelimeler: