Polisten başarılı operasyon

Polisten başarılı operasyon

Polisten başarılı operasyon
Gündem 17.01.2012 09:50:00 2277 0

Emniyet kemeri kontrolü için durduruldu

71 kilo esrar bulundu

 

Çöp poşetlerinde

esrar taşımak isterken yakalandılar

 

Darende’de polisin yaptığı başarılı bir operasyonla 4 kişi, İstanbul’a götürmek üzere çöp poşetlerine doldurdukları 71kilo 515 gram esrarla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 16 Ocak 2012 günü İstanbul’a yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkedileceğini öğrendi. Plakaları alınan araçların MOBESE takibiyle kentten geçtiğini takip eden polisler, Darende’ye bilgi vererek tedbir alınmasını istedi.

Yola kapan kuruldu

İlçenin giriş ve çıkışında önlem alan polisler, plakası alınan araçları aşırı soğuk havada beklemeye başladı. Uzun namlulu silahları ile bekleyen polisler, araçların dur ihtarına uymama olasılığına karşı da Malatya-Kayseri karayoluna kapan kurdu.

Çöp poşetlerine doldurmuşlar

Sivil ekipler tarafından takip edilen araçlar Darende Bölge Trafik İstasyonu önünde emniyet kemeri kontrolü gerekçesiyle durduruldu. Anında araçlara müdahale eden polisler şahısları kıskıvrak yakaladı. Operasyonda aracın içi ve bagajında çöp poşetlerine doldurulmuş halde 71 kilo 515 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili, A.A., F.D., N.M. ve İ.B. adlı şahıslar gözaltına alındı.

Darende’de gözaltına alınan şahıslar ile ele geçirilen esrar maddesi ve araçlar operasyonun yürütüldüğü Malatya’ya götürüldü. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1035


Anahtar Kelimeler: