Tapu Kalite Belgesi aldı

Tapu Kalite Belgesi aldı

Tapu Kalite Belgesi aldı
Gündem 7.01.2012 11:32:00 1672 0

Türk Standartları Enstitüsü’ne (TSE) başvuran Darende Tapu Müdürlüğü, kalite yönetim sistemi belgesi olan ‘TSE-ISO-EN 9000’i aldı.

Darende Tapu Müdürü Ethem Yalçın, birimlerinde yapılan fiziki ve alt yapı değişiklikleriyle hizmet kalitesini artırdıklarını söyledi.

Kalite belgesi hizmetin göstergesi

Ethem Yalçın; “Türkiye’deki 957 Tapu Müdürlüğünden TSE’ye başvuru yaparak ‘Kalite Belgesi’ almaya hak kazanan 242 birimden birisi olduk. Aldığımız kalite belgesi, kurumumuzda işleyen hizmetin göstergesidir. Uzun bir süreç ve yoğun çalışmalarımız neticesinde kalite belgesi alarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Hedef, daha ileriye gitmek

Darende’de vatandaşların tapu ile ilgili işlemlerinde güvenlik, hız ve son olarak kalite belgesi ile hizmet aldığına değinen Yalçın; “Bundan böyle hizmet çıtasını daha da artırmak için gayret göstereceğiz. Her geçen gün daha ileri hedeflere yürüyeceğiz” diye konuştu.

Daha önce Tapu Müdürlüğüne güvenlik ve istismarları önlemek amacıyla kamera sistemi kurduklarını anımsatan Ethem Yalçın, verilerin bilgisayara işlenmesiyle birlikte de vatandaşların işlemlerinin süratle gerçekleştirildiğine dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: