Kaymakamdan çalışanlara sürpriz

Kaymakamdan çalışanlara sürpriz

Kaymakamdan çalışanlara sürpriz
Gündem 1.01.2012 10:25:00 2358 0

2012’nin ilk dakikalarında Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, yeni yıla çalışarak giren kamu görevlilerini ziyaret etti.

Kaymakam Mehmet Aktaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek görevlilerin yeni yılını kutladı.

Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik’te alınan tedbirleri denetleyen Mehmet Aktaş, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, gerekli tedbirleri aldıklarını bildirerek vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girmesi için kontrollerin sabaha kadar süreceğini ifade etti. Bölge Trafik İstasyon Amiri Edip Ali Ekici de kontrollerini artırarak araçlar üzerindeki denetlemeleriyle uyarılarda bulunduklarını belirtti.

Motivasyon için gezdi

Darende Hulûsi Efendi Hastanesini de ziyaret eden Kaymakam Aktaş, doktorlar ile sağlık görevlilerinin yeni yılını kutladı. Mehmet Aktaş burada yaptığı konuşmada yeni yıla girilirken görev başında olanların moral ve motivasyonu için gezdiğini kaydederek, bazıları eğlenirken bazılarının da huzurlu, sağlıklı bir ortam için görev başında olduğunu söyledi.

Kaymakam Aktaş; “2011’i Darende’de huzurlu bir ortamda geçirdik. Yeni yılın ilk dakikalarına girdiğimiz şu anlarda 2012’nin de ilçemiz başta olmak üzere milletimiz ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini temenni ediyorum. İnsanların bir kısmı şu anda evinde sevdikleriyle beraber eğlenirken bazıları da burada olduğu gibi hizmet amaçlı görev başındadır. Görevi başında olanların insanlara sağlıklı, huzurlu bir ortamı sağlamak için çalışması işlerinin kutsallığının göstergesidir” diye konuştu.

Acil Servis’te müşahede altında tutulan hastalarla ilgilenen Aktaş, geçmiş olsun dileklerini iletti. Kadın Doğum Servisi’nde yeni doğan veya doğum bekleyen hasta olmadığını bildirilen Kaymakam hastaneden ayrıldı.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

 http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1001


Anahtar Kelimeler: