Makina desteği

Makina desteği

Makina desteği
13.10.2008 15:49:00 8308 0

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Çerçevesinde yapılan başvurulardan hibe kapsamında desteklenmesi uygun görülen ve hibe sözleşmesi imzalayan üreticiler ile tedarikçi firmaların dikkatine...

HİBE SÖZLŞEMESİ YAPILAN ÜRETİ VE TEDARİKÇİLERİN DİKKATİNE

Hibe sözleşmesi yapılan üreticilerimiz ve tedarikçi firmalar satın alma rehberinde yer alan belgeleri kullanarak satın alma işlemlerini gerçekleştireceklerdir. İlgili evraklar düzenlendikten sonra onay için İl Müdürlüğümüze getirilecektir. Onaydan sonra üreticilerimize sipariş izni verilecektir.

SATIN ALMA REHBERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

02 Mayıs 2008 tarih ve 26864 no’lu Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Çerçevesinde Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2008/20) kapsamında İl Tarım Müdürlüğümüze, yapılan başvurulardan İl Proje Yürütme Birimince yapılan değerlendirmeler neticesinde hibe kapsamında desteklenmesi uygun görülen ve hibe sözleşmesi imzalanmasına karar verilen başvuru sahipleri ilçeler ve makineler bazında listelenmiştir.

DESTEKLENMESİ UYGUN GÖRÜLEN BAŞVURULAR


Anahtar Kelimeler: