Polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

Polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi

Polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermedi
Gündem 27.12.2011 10:23:00 3608 0

Alınan bilgilere göre Malatya üzeriden uyuşturucu madde kaçakçılığı yapıldığı ihbarını alan polis, zehir tacirlerine öncülük eden üç kişiyi Darende ilçesinde filmleri aratmayan bir operasyonla yakaladı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli polisler, 16 LDD 81 plakalı aracı takibe aldı. Polis, aracı Darende ilçesinin İbrahimpaşa Mahallesinde terk edilmiş olarak buldu. Darende İlçe Emniyet Müdürlüğündeki çok sayıda polisin alarma geçirilmesiyle sabahın erken saatinde yapılan operasyonda kaçan üç kişi halk otobüsüne binmek üzereyken yakalandı.

Kardeş olan İ.C., ve Ü.C ile G.A adlı şahıslar, kiraladıkları aracı ilçede terk ettikten sonra yaya olarak mahalle içlerinde bir süre gezerek izlerini kaybettirmeye çalıştı. Malatya-Kayseri karayolu üzerine çıkan şahıslardan ikisi Gökyar Mahallesinde halk otobüsüne binerek, şoföre kaza yaptıklarını ve ilçe merkezine gitmek için ticari taksiye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Numarasını bilmediği için taksi çağıramayacağını söyleyen şoför, araçtan inerek 155’i arayıp durumlarından şüphelendiği 3 şahıs olduğunu bildirdi. Polis, aranan kişiler olabileceği şüphesiyle, şahısları ekipler gelene kadar oyalamasını istedi. İlçenin her tarafında şahısları arayan polis gelen ihbar üzerine otobüse giderek şahısları kıskıvrak yakaladı. Üzerlerinden sahte kimlik çıkan şahıslar emniyete alındı.

Gözaltına alınan şahıslar operasyonun yürütüldüğü Malatya’ya götürüldü.

 

 Haberin Fotoğrafları için tıklayın

 http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=984


Anahtar Kelimeler: