Nezarethaneli araç hizmete girdi

Nezarethaneli araç hizmete girdi

Nezarethaneli araç hizmete girdi
Gündem 26.12.2011 15:38:00 2045 0

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilen 2012 model nezarethaneli araç hizmete girdi.

Aracın hizmete girmesi nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törende bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere gelen aracın ardından ilçede MOBESE sistemi kurulacağını ve yeni hizmet binası yapılacak olan emniyetin yeniliklerle vatandaşlara daha güzel hizmet sunacağını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken de daha önce vatandaşların katkısıyla bir otomobil alındığını, genel müdürlük tarafından gönderilen yeni araçla ilçedeki ihtiyacın giderilmiş olduğunu bildirdi. Salih Köken; “Olaylara müdahale, tutukluların sevki gibi durumlarda nezarethaneli bir araca ihtiyacımız vardı, bu anlamında ihtiyacımız giderildi. Katkısı emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli’nin de katıldığı törende Salih Köken araç hakkında bilgiler verdi. Daha sonra aracı çalıştıran Kaymakam Mehmet Aktaş; “İnşallah kazasız, belasız kullanılır, hayırlı olsun” diye konuştu.

İlçede görevli polislerin arasında topladığı para ile alınan kurban kesilerek, dua edildi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=975


Anahtar Kelimeler: