Öğrencilerden örnek yardım

Öğrencilerden örnek yardım

Öğrencilerden örnek yardım
Eğitim 6.12.2011 16:04:00 2090 0

Darende’deki Özel Birgül Okullarında eğitim gören öğrenciler Kurban Bayramı öncesinde deprem felaketi yaşayan Van’daki çocuklara dağıtılmak üzere çeşitli hediyeler gönderdi.

Özel Birgül İlköğretim Okulu Müdürü Zeliha Yıldız, başlattıkları kampanya çerçevesinde çağrılarına hem öğrencilerin hem de velilerin gerekli duyarlılığı gösterdiğini belirterek, özellikle çocuklara yönelik hediyelerin de içerisinde yer aldığı yardım malzemesini Van’a gönderdiklerini kaydetti.

Veliler de destekledi

Zeliha Yıldız; “Özellikle depremi yaşayan çocukların dramı öğrencilerimizi çok etkilemiş olacak ki, bazıları ailelerinin kendilerine aldığı bayramlık hediyeleri bile yardım malzemeleri arasına koymuş, bu bizleri çok duygulandırdı. Çocuklar, evlerinde kullanmadıkları kırtasiyeleri, eşyaları ve yeni aldıkları bazı hediyeleri getirerek Van’daki kardeşlerine destek olduklarını gösterdiler. Velilerimiz de katalitik sobadan battaniyeye ısınmaya yönelik çeşitli eşyalarla kampanyamıza katkıda bulundu” dedi.

Kolileri aile paketi şeklinde hazırladıklarına ve içerisinde ne olduğunu yazdıklarına dikkat çeken Zeliha Yıldız, Özel Birgül Anadolu Lisesi öğrencilerinin de kampanyalarına ilgi gösterdiğini ifade etti.

Yıldız ayrıca depremle sarsılan Van’daki çocukların bayramda yüzlerinin gülmesi, yaşadıkları kötü günlerin bir nebze olsun unutulması için hediyelerle destek olmaya çalışan öğrenciler ve ailelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: