Müftü Türk Çeşmeye gitti

Müftü Türk Çeşmeye gitti

Müftü Türk Çeşmeye gitti
Gündem 6.12.2011 15:52:00 1928 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, İzmir’in Çeşme ilçesine tayin olan Müftü Dr. Nurdoğan Türk’e bir veda plaketi vererek, çalışma hayatında başarılar diledi.

Memuriyetin birçoklarını üzen taraflarından birisinin uzun süre çalıştığı yerden ayrılması olduğunu bildiren Kaymakam Mehmet Aktaş, “Yeni bir yere, yeni insanlara alışmak her zaman kolay olmuyor. Uzun süre çalıştığınız, huzurlu mutlu bir hayat, güzel bir çevre kurduğunuz yerden ayrılmak çok zor ama herkes kaderini yaşayacak” dedi

Müftü Nurdoğan Türk’ü başarılarından dolayı kutlayan Aktaş; “Görevi süresince örnek bir daire amiri profili çizdi. İnşallah gittiği yer de hizmetlerini en iyi şekilde devam ettirir” diye konuştu.

Darende’yi çok sevdiğini ve bir yıllığına niyetiyle geldiği ilçede dört yıldır hizmet verdiğini kaydeden Müftü Türk de; “İnşallah hep beraber ülkemizin birliği, beraberliği için güzelliği için çalışırız. Gösterdiğiniz nezaket ve görevimiz süresince sağladığınız destekler, güzel diyaloglarınızdan dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: