Gökderende okulun eksikleri giderildi

Gökderende okulun eksikleri giderildi

Gökderende okulun eksikleri giderildi
6.12.2011 15:47:00 6013 0

Balaban Beldesine 7 kilometre mesafede bulunan ve 72 öğrencinin eğitim gördüğü Gökderen İlköğretim Okulu’na kalorifer sistemi kurularak tuvaletleri yenilendi.

Okulda tamamlanan çalışmaları inceleyen Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, İl Özel İdaresi’nden sağladıkları 5 bin liralık kaynak ve Balaban Belediyesi’nin katkılarıyla öğrencilerin daha güzel bir ortamda öğrenim görmesi için bir dizi düzenleme yapıldığını bildirdi.

Kaymakam Mehmet Aktaş, ilköğretim ilk kademede eğitim hizmeti verilen okulun çok kötü durumda olan tuvalet ve lavabolarının yenilenerek düzenli bir ortama dönüştürüldüğünü kaydetti.

Düzenlemelere 20 bin lira harcandı

Çalışmalar kapsamında okul binasına kalorifer sistemi kurulduğunu belirten Kaymakam Aktaş; “Okulun etrafına ihata duvarı çekildi, çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 3 derslik bulunan okulumuzda yoğunluk nedeniyle ikili eğitim verilmektedir. Çocuklarımızın sağlıklı ve güzel bir ortamda eğitim görmeleri için yaptığımız çalışmalarla okulumuzdaki düzenlemeleri imkanlar ölçüsünde sürdürdük. 20 bin lirayı bulan düzenleme çalışmalarına sağladığı katkılardan dolayı Balaban Belediye Başkanımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Okulda görev yapan öğretmenlerle görüşen Kaymakam Aktaş öğrencilerle de bir süre sohbet ederek binada yapılan çalışmaları denetledi.


Anahtar Kelimeler: