Darende´yle vedalaştı

Darende`yle vedalaştı

Darende´yle vedalaştı
Gündem 23.11.2011 16:39:00 2307 0

Malatya’dan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Osman Kahya, 23 Kasım 2011 günü karayolu ile kentten ayrılırken Darende’ye uğrayarak veda ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken ve Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’le görüşerek vedalaşan Kahya, Somuncu Baba türbesini de ziyaret ederek dua okudu.

Somuncu Baba’nın diyarları

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kahya, Darende’yle Bursa arasında bir bağlantı olduğunu vurgulayarak; “Somuncu Baba’nın hayatının bir kısmı orada geçmiş, daha sonra geldiği Darende’de vefat etmiş ve kabri buradadır. Somuncu Baba’nın diyarından Somuncu Baba’nın diyarına gidiyoruz. Darende bizim için önemli bir yer, hassaten ziyarete geldik” dedi.

Polise halk desteği

Beş buçuk yıldan beri Malatya’da görev yaptığını anımsatan Ali Osman Kahya açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Kente geldiğimizde hedef olarak belirlediğimiz öncelikli iki konu vardı, birisi polisin vizyonunu değiştirmek halk nezdindeki itibarını yükseltmek, diğeri de halkla polisi kaynaştırmaktı. Bu konular başta olmak üzere gayret ettik, güzel neticeler aldığımızı da düşünüyorum. Halk desteği olmayan bir polisin başarılı olması mümkün değil. Bu konuda arkadaşlarımızla birlikte çalışmalar yaptık, gayretimiz güzel dönüşümlerle sonuçlandı. Zirveye çıkarken pek bir şey görülemez ama zirveden inerken çok şeyi görürsünüz bu bağlamda çalışmalarımızı daha iyi değerlendiriyorum”

Polisin çalışma ortamı ve şartlarını iyileştirme adına gerçekleştirdikleri projelerle Malatya’da iz bıraktıklarına değinen Kahya; “Tüm çalışma arkadaşlarımıza bizi mahcup etmediler, teşkilatımızın başarılı olması için büyük gayret gösterdiler, hepsini yürekten kutluyorum” dedi.

Eşi Türkan Kahya ile birlikte geldiği ilçedeki ziyaretlerini tamamlayan Ali Osman Kahya, Darende Bölge Trafik İstasyon Amirliğinden uğurlandı.

 

      Haberin Fotoğrafları için tıklayın

        http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=868


Anahtar Kelimeler: