11.11.11´de murada erdiler

11.11.11`de murada erdiler

11.11.11´de murada erdiler
Gündem 11.11.2011 17:05:00 3282 0

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Polis memuru olarak görev yapan hemşehrimiz Ali Çetin (28), 1 rakamlarının tesadüf ettiği 11.11.2011 gününde hayatını Sevim Yoran’la (24) birleştirdi. Çiftin Darende’de yapılan nikahında şahitlik eden İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken’in de aynı zamanda doğum günü olduğu öğrenildi.

Polis memuru damat, hayatının en önemli gününü, güzel hatırlanacak bir tarihte yapmak için başvuruda bulunarak bugünü seçtiklerini kaydetti. Gelin Sevim Yoran ise özel bir tarihte mutluluğunu taçlandırmanın sevinci içerisinde olduğunu kaydetti.

O gün bir çift başvurdu

Nikah memuru Numan Ataş, o gün evlenmek için Darende’de bir çiftin başvurduğunu belirtti. Ataş, birlerin sıralanması ile oluşan bu özel gündeki mutluluğun çiftin bütün hayatına yansımasını diledi.

Tiryandafil Otel’de yapılan nikah merasimine çiftlerin yakınları ile ilçede görevli bazı polisler de katıldı.

Çiftin evlenme cüzdanını veren İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, nikah günü olarak özel bir tarihi seçen gençlere ömür boyu mutluluklar dilediğini belirtti.

Şahidin doğum günü de aynı gün

Salih Köken; “Bugün benim için de özel bir gün, doğum günümde teşkilatımızın değerli bir mensubunun mutluluğuna şahitlik etmenin heyecanını yaşıyorum. İnşallah ömür boyu mutlu mesut yaşar, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar yetiştirirler. Evlilik yıldönümleri böylesine unutulmaz bir tarih olduğu gibi, bir birlerine karşı sevgi, saygı ve bağlılıkları hiç tükenmez” dedi.

 

     Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=863


Anahtar Kelimeler: