Rektör çok beğendi

Rektör çok beğendi

Rektör çok beğendi
Eğitim 5.11.2011 10:24:00 2498 0

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulunu (MYO) ziyaret etti. Öğrencilerle görüşen Rektör Çelik; “İlk olmanın bir takım sıkıntıları olabilir, ama şuna inanınki tüm Türkiye’de ilçelerde açılan MYO’lar arasında çok çok iyi koşullara sahibiz” dedi.

Binayı gezen Rektör Çelik, dersliklerdeki eğitimlere de katıldı. İncelemeleri sırasında katıldığı derste bir konuşma yapan Cemil Çelik, öğrencilere Darende ve okul hakkında bilgiler verdi. Rektör Çelik konuşmasına “Okulumuzun ilk öğrencileri olan sevgili gençler hepinize hoş geldiniz” diyerek başladı.

İkibuçuk yıl önce ilk geldiğinde okulun bulunduğu yerin boş bir tepe olduğunu kaydeden Cemil Çelik; “Bu tepe Darende’nin müteşebbis ruhu, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Darendeli hayırseverlerce güzel bir eğitim yuvası haline getirildi. Üniversitemizin en güzel binalarından birini oluşturan herkese müteşekkiriz. İlk olmanın bir takım sıkıntıları olabilir, ama şuna inanınki tüm Türkiye’de ilçelerde açılan MYO’lar arasında çok çok iyi koşullara sahibiz. Bu sene iki bölüm açtık, programları açarken ilk düşüncemiz mezunlarımızın hızlı bir şekilde iş sahibi olabilmeleridir. Önümüzdeki sene en az iki Program daha açmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Ziyarette Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Hakan Erkuş ve öğretim görevlileri de hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler: