Elbistan´da eğitim atağı

Elbistan`da eğitim atağı

Elbistan´da eğitim atağı
Eğitim 5.11.2011 10:20:00 2252 0

Elbistan Meslek Yüksek Okulu (EMYO) Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici, Açık Öğretim Akademik Danışmanlık hizmetlerinin artık Elbistan’da sunulacağını söyledi. Binici Darende’deki öğrenci ve vatandaşların en yakın merkez olarak Elbistan’da Açık Öğretimle ilgili işlemlerini yapabileceklerini bildirdi.

Binici, yaptığı açıklamada, Anadolu Üniversitesi ile yaptıkları yazışmaların sonuç verdiğini belirterek, bu hizmetin Elbistan’a kazandırıldığını belirtti. Hanifi Binici, daha önceleri öğrenci kaydı, öğrenci belgesi alma, askerlik işlemleri gibi birçok işlemin Kahramanmaraş’a yada başka bir kente gidilerek yapılabildiğini dile getirdi.

Danışmanlık verilecek

Binici, şöyle konuştu: “Umut ediyorum ki, önümüzdeki günlerde bölgedeki ilçeler olan, Afşin, Göksun, Ekinözü, Nurhak ve hatta Darende’deki öğrencilerimiz danışmanlık hizmetleri almak için artık, başka yerlere gitmek yerine buraya geleceklerdir. Takvimin çok hızlı olması ve birazda sıkı olması nedeniyle adayları uyarmak istiyoruz. 27 Ekim 2011 tarihinden itibaren okulumuzda 2 dersten kurs açacağız. Bu kurslarda yüz yüze eğitim yapılacak ve bu kurslara öğrenciler ücretsiz katılabildikleri için gerekli planlamalar yapıldı. Adaylarımız yüksek okulumuza 11-17 Ekim tarihleri arasında başvuru yapabilirler.”

Danışmanlık hizmetlerindeki en önemli unsurun da yüz yüze eğitim olduğunu belirten Binici, bu eğitimlerin kurslar şeklinde Elbistan Meslek Yüksek Okulu’nda verileceğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: