Aslan Tektaş´tan Vali Daşöz´e ziyaret

Aslan Tektaş`tan Vali Daşöz`e ziyaret

Aslan Tektaş´tan Vali Daşöz´e ziyaret
Gündem 7.10.2011 14:00:00 2083 0

2006-2009 yılları arasında Malatya’da görev yaptıktan sonra gittiği Amasya’dan son kararname ile Manisa Valiliğine atanan Halil İbrahim Daşöz, Malatyalıların vefalı insanlar olduğunu ve kurduğu dostlukların kesintisiz devam ettiğini bildirdi.

Darende Haber Gazetesi yöneticisi Aslan Tektaş’ın makamında ziyaret ettiği Manisa Valisi H. İbrahim Daşöz; “Amasya’daki görevim süresince 4 bini aşkın Malatyalı ziyaret etti. Burada göreve başlayalı çok kısa bir süre geçmesine rağmen gerek Malatya’dan gelen gerekse kentteki Malatyalılar ziyaret ederek bizi mutlu ediyorlar. Bu tablo Malatyalıların vefalı olduğunun bir göstergesidir. Sahip olduğu zenginlikleriyle ülkemizin önemli bir durak noktası olan Malatya’da görev yapmak, orada vatandaşlarımıza hizmet etmiş olmaktan ve güzel dostluklar kurmaktan dolayı mutluyum” dedi.

Doğdukları yeri unutmuyorlar

Malatya’nın Türkiye’nin ekonomisinde söz sahibi insanların yetiştiği bir kent olduğuna da değinen Daşöz; “Başarılı işadamları doğdukları yeri de unutmuyor. Darendeli işadamları İstanbul başta olmak üzere farklı kentlerde güzel çalışmalar yapmakta, ekonomiye üretim ve istihdam alanlarında önemli katkılar sağlamaktadır. Üstelik kazandıklarının bir kısmını da memleketlerine yatırım olarak hayır hizmeti olarak dönüştürmektedir” diye konuştu.

Darende cennet gibi

Turizm alanında da önemli bir durak noktası olan Malatya’nın her geçen gün gelişmesini ilgi ve mutlulukla takip ettiğine değinen Vali Daşöz açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Darende ilçemiz tarihi, manevi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkmıştır. Hulûsi Efendi Vakfı’nca örnek hizmetler yapılmıştır. Çevre düzenlemeleriyle turizme büyük katkılar sağlanmıştır. Tarihi eserlerin onarım ve korunmasından, eğitim, sağlık ve sosyal alanlara kadar güzel çalışmalarıyla Darende’yi cennete çevirmişlerdir”

H. İbrahim Daşöz, Aslan Tektaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, tüm Darendelilere selam gönderdi.


Anahtar Kelimeler: