Binayı çok beğendiler

Binayı çok beğendiler

Binayı çok beğendiler
Eğitim 1.10.2011 16:55:00 2478 0

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ve Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Darende Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasında incelemelerde bulundu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, başta DASEV Başkanı Nazım Turgut ve Rönesans Eğitim Vakfı Başkanı Bekir Ilıcak olmak üzere, iş adamlarının üniversite binasının yapımına büyük katkı sağladıklarını belirterek, anahtar teslimi bir binayı eğitime kazandırdıklarını söyledi.

Seneye iki bölüm daha

Binanın Ekim ayındaki eğitim ve öğretim yılına hazır hale geldiğini belirten Çelik, kendilerinin de verdikleri sözü tuttuklarını ifade ederek, ``Okulumuz elemanları, idari personeli ve tefrişatı ile eğitime hazır. Ekim ayında Optisyenlik ve Gıda Teknolojileri bölümlerimizle, eğitime başlıyoruz. İnşallah, seneye iki bölüm daha ekleyeceğiz`` dedi.

Çelik, Darende modelinin Malatya`nın diğer ilçelerine de örnek olduğunu vurgulayarak, Hekimhan ve Kale ilçelerinde de iş adamlarının, Meslek Yüksek Okulu bina inşaatlarına sahip çıktıklarını dile getirdi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş da, Gürün’deki Kültür ve Sanat Festivali`ne katılmak için geldikleri bölgede, Darende`yi de ziyaret etme fırsatı bulduklarını söyledi.

Binayı çok beğendi

Dökmetaş, ``Darende ülkemizin güzel yerlerinden bir tanesi. Gürün`deki Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettikten sonra rektörümüzle birlikte Darende`yi ziyaret ettik. Muhteşem bir okul yapılmış. Okulun yerleşimi çok güzel ve binaları da çok güzel yapılmış. İnşallah içerisinde ülkesini seven, insanını seven öğrencilerle dolu dolu bir okul olur. Katkı sağlayan hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz`` dedi.

Rektörlerin gezisine Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Belediye Meclis Üyesi Adil Sönmezler, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek de eşlik etti.


Anahtar Kelimeler: