Tarihe geçecek hizmet

Tarihe geçecek hizmet

Tarihe geçecek hizmet
Gündem 21.09.2011 17:43:00 2497 0

Darende’de beş mahallenin kullandığı ve kamuoyunda ‘Dereboyu’ olarak bilinen yolun genişletme ve asfaltlanması için çalışmalara başlandı.

Darende Belediyesi’nin başlattığı çalışma ile Nadir, Mehmetpaşa, Sayfiye, Kılıçbağı ve Beybağı Mahallelerinin kullandığı yol, yeni halini alması için düzenleniyor.

Özellikle yaz aylarında gurbette yaşayan vatandaşların kullandığı evlerin yeraldığı mahalleleri birbirine ve ilçe merkezine bağlayan yolun genişletileceği ardından da asfaltlanarak çalışmaların tamamlanacağı bildirildi.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Nadir-Beybağı Mahalleleri arasındaki yolda Karayolları Mersin Bölge Müdürlüğü’nün iş birliği ile çalışmalara start verildiğini kaydetti.

Güzergah yeniden düzenleniyor

Aynı zamanda Darende-Elbistan yolu olarak da kullanılacak güzergahın standartlarının yükseltilerek, daha etkin faydalanılması amacıyla yoğun tempolu bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden İsa Özkan; “Belediyemize ait araçlarla genişletme ve düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Karayolları Mersin Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlanarak tamamlanacak çalışma vatandaşlarımızı rahatlatacaktır. Darende tarihinde bugüne kadar yapılmamış bir hizmet olarak Dereboyu Mahallelerini bu sıkıntıdan kurtarmanın mutluluğu içerisindeyiz. Mahalle halkının ve özellikle gurbetçi hemşerilerimizin bundan sonra toz ve çamur sıkıntısı çekmeyecekleri müjdesini veriyor ve karayolları ekiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler: