Başarıları sevindirdi

Başarıları sevindirdi

Başarıları sevindirdi
Gündem 1.09.2011 12:28:00 2862 0

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan hemşehrimiz Ahmet Çetin’in oğulları Burak ve Fırat, karate şampiyonalarında aldıkları derecelerle isimlerini dünyaya duyurma başarısını gösterdi.

Minik erkekler 35 kilo kategorisinde yarışan Fırat Çetin, en son Rusya’da düzenlenen Shotakan Şampiyonasında dünya birincisi oldu. Burak Çetin de 50 kilo yıldız erkekler kategorisinde rakiplerini yenerek Ege Bölge Şampiyonasından Türkiye finaline yükseldi.

Burak ve Fırat Çetin şampiyonaların ardından Darende’ye geldi. Akrabaları tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Çetin kardeşler, Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’i ziyaret etti.

Ailesi teşvik edip destekledi

11 yaşındaki Fırat Çetin ziyarette kısa süre önce Eskişehir’de yapılan Türkiye şampiyonasında kategorisinde birinci olduğunu bildirdi. Küçüklüğünden beri spora meraklı olduğunu belirten Çetin, ailesinin yönlendirmesiyle güzel başarılar elde etmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti. 13 yaşındaki Burak Çetin ise; “Daha güzel başarılar için her zaman olduğu gibi manevi desteğe ihtiyacımız var. İnşallah kardeşim de ben de Darende’nin adını her zaman en üste yazdırmak için çalışacağız” dedi.

Hamidettin Ateş de genç sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Ateş; “Gençlerimizin spor gibi güzel uğraşılarla kendilerini geliştirirken önemli dereceler elde etmesi ayrı bir güzelliktir. İnşallah bundan sonra isimlerinizi sürekli daha güzel başarılarla duyarız” diye konuştu.

Ateş, genç sporculara çeşitli hediyeler verdi.


Anahtar Kelimeler: