Hizmette kaliteden taviz yok

Hizmette kaliteden taviz yok

Hizmette kaliteden taviz yok
Gündem 1.09.2011 12:26:00 1666 0

Hulûsi Efendi Vakfı tarafından yaşlı, bakıma muhtaç ve evinde yemek pişiremeyecek derece ihtiyaçlılara hijyenik paketlerle iftar saatinde sıcak yemek servisi yapıldı. Vakıf tarafından Darende’de 200 kişilik, yurt içindeki farklı illerde de bine yakın vatandaşın evine Ramazan boyunca her gün sıcak yemek götürüldü.

Hulûsi Efendi Vakfı’ndan yapılan açıklamada uzun süredir benzer uygulamanın yürütüldüğü ve sefer tası sorununu ortadan kaldırmak için özel hazırlanmış alüminyum kaplarına konulan yemeklerin ağızları kapatılarak evlere servis edildiği bildirildi.

Sefer tası sorunu çözüldü

Açıklamada; “Yaşlı, evinde yalnız yaşayan bakıma muhtaç ve yemek pişirmeyecek derecede ihtiyaçlıların Ramazan ayında iftarlarını sıcak yemekle yapmaları için bu yıl uygulamamıza yenilik katarak, hijyenik kaplarda yemekler soğumadan ulaştırdık. Merkezi mutfağımızda hazırlanan yemekler, görevlilerimizce paketlenip iftar saatine yakın evlere götürüldü. Hergün farklı menülerle çıkan 3 çeşit yemeğimizin yanı sıra ekmek, meyve, ayran, yoğurt ve tatlı gibi ek ürünler, kişi sayısınca ikram edildi. Daha önceden sefer tası ile yemekler götürülüyor, yıkama ve iadesi gibi bir takım problem yaşanıyordu, yeni sistemimizle dağıtımı yaptığımız vatandaşlarımız sıcak yemekle iftar imkanına kavuştu” denildi.


Anahtar Kelimeler: