Kaymakamdan öğrencileri ödüllendirdi

Kaymakamdan öğrencileri ödüllendirdi

Kaymakamdan öğrencileri ödüllendirdi
Eğitim 1.09.2011 12:10:00 1811 0

Darende’de Kaymakamlık, Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) ilçe derecesi yapan öğrencileri ödüllendirdi. Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş; “Sizlerin, başarılarınızla gelecekte memnun edici neticelere ulaşacağınızı şimdiden görüyoruz” dedi.

Kaymakamlık makamında yapılan törende kategorilerinde birinci olanlara plaket, diğer derece sahiplerine de madalya verilirken, hazırlanan çeşitli hediyeler de öğrencilere takdim edildi. Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, tüm öğrencilerle tek tek ilgilenerek, yapacakları tercihler hakkında bilgi edindi.

Puanlar ilçeyi temsil ediyor

Öğrencilerin ödüllerini veren Kaymakam Mehmet Aktaş, bu başarıda pay sahibi olan herkese yürekten teşekkür ettiğini kaydederek, öğrencilerin aldıkları güzel puanlarla ilçeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarının altını çizdi.

Mehmet Aktaş öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; “Bundan sonra üniversite hayatı başlayacak, öncelikle iyi birer vatandaş, insan ve bireyler olmak kaydıyla daha sonra da seçeceğiniz mesleklerin fakültelerini de başarıyla tamamlayacağınıza inanıyoruz. Sizlerin başarılarınızla gelecekte memnun edici neticelere ulaşacağınızı şimdiden görüyoruz. Birgün her biriniz farklı meslek dallarında ülkemize hizmet edeceksiniz. Toplumumuzu inşallah daha iyi yer ve noktalara taşırsınız. Çünkü Darende’nin mayasında, özünde ve ruhunda yorulmadan, usanmadan çalışarak en iyiyi başarmak vardır. Aldığınız puanların en güzel hediyeleriniz olduğuna inanarak hepinize başarılar dilerim” dedi.

Öğrencilerin okudukları okulların müdürleri, dershane yöneticileri, veliler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak’ın katıldığı tören toplu fotoğraf çektirilmesi ile son buldu.


Anahtar Kelimeler: