Yeni Müdür Çorlu´dan geliyor

Yeni Müdür Çorlu`dan geliyor

Yeni Müdür Çorlu´dan geliyor
Gündem 1.09.2011 12:00:00 2583 0

Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarına ait yaz kararnamesine göre Darende İcra Müdürü olarak görev yapan Remzi Polatlı, Bursa’nın Yenişehir ilçesine atandı.

Remzi Polatlı yaptığı açıklamada Şubat 2009 tarihinden bu yana yürüttüğü görevinden tayininin çıkması nedeniyle ayrılacağını söyledi.

Malatyalı olması nedeniyle Darende’de görev yapmayı ayrıcalık olarak gördüğünü dile getiren Polatlı; “Belki memleketimizden biraz uzağa gidiyoruz ama neticede devlet görevi yapıyoruz, her yer bizim için eşittir. Çorum ve Sungurlu’da çalıştıktan sonra atandığım Darende’de güzel günler geçirdim. Önemli tecrübeler edindim. Yalnız çalışmaktan dolayı iş yükümüz çoktu ama mutluyduk. Darende’yi hep hayırla ve güzelliklerle anacağım” dedi.

Yenişehir ilçesine İcra Müdür Yardımcısı olarak atanan Polatlı mesai arkadaşları ile vedalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Bu arada Darende İcra Müdürlüğüne Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde görev yapan Yaşar Aksar asaleten atandı. Aksar’ın önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: