Kaynaşma ve birlik için iftar daveti

Kaynaşma ve birlik için iftar daveti

Kaynaşma ve birlik için iftar daveti
Gündem 18.08.2011 11:28:00 2883 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından protokol ve kurum mensuplarına iftar daveti verildi. Hakkari Çukurca’daki hain pusuda şehit olan askerlere rahmet, aileleri ve milletimize sabır dileyerek konuşmasına başlayan İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, iftarı Ramazanın birlik ve kaynaşma duygusunu teşkilat olarak yaşamak ve yansıtmak için düzenlediklerini bildirdi.

Malatya Valiliği’nin programında olduğu için Kaymakam Mehmet Aktaş’ın iştirak edemediği davete, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli, Belediye Başkan Vekili Mehmet Karcı, Cumhuriyet Savcısı Murat Çınar, Hakimler Ekrem Karadere, Osman Gitmez, Müftü Nurdoğan Türk, Askerlik Şube Başkanı Ali Özbek, emekli emniyet mensupları ve aileleriyle birlikte ilçedeki polisler katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, stresli ve yoğun tempolu çalışan teşkilat mensuplarının iftar vesilesiyle aileleri ve ilçedeki diğer yöneticilerle bir araya gelerek kaynaşmalarını istediklerini kaydetti. Köken; “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde emniyet mensupları olarak vatandaşımızın güvenliği için fedakarca çalışırken insani değerleri de yaşamalıyız” dedi.

Davetliler ve emekli emniyet mensuplarına da katıldıkları için ayrıca teşekkür eden Köken; “Hizmetlerinden dolayı her zaman şükranla andığımız emeklilerimiz davetimizde yer almakla bizleri mutlu etmiştir” diye konuştu.

 

     Haberin Fotoğrafları için tıklayın

      http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=667


Anahtar Kelimeler: