Elazığ´ın ilk kadın milletvekili

Elazığ`ın ilk kadın milletvekili

Elazığ´ın ilk kadın milletvekili
Gündem 2.08.2011 19:01:00 3887 0

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık’tan Hulûsi Efendi Vakfı’na Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık eşiyle birlikte geldiği Darende’de Hulûsi Efendi Vakfı’nı ziyaret etti. Elazığ’ın ilk kadın Milletvekili olan Sermin Balık, Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’le bir süre görüştü.

Sermin Balık, uzun süredir sıkça ziyaret etme fırsatı bulduğu Darende’de Somuncu Baba Külliyesi başta olmak üzere ilçede ve başka yerlerde vakıf tarafından gerçekleştirilen hizmetleri takdirle izlediklerini söyledi.

Darende’ye özel sevgi

Balık, Milletvekili seçildikten sonra da ilk fırsatta eczacı olan eşi Erdal Balık ve akrabalarıyla Darende’ye geldiklerini anımsatarak; “Burasının bizim için ayrı bir yeri var. Manevi atmosferi, mükemmel dizayn edilmiş çevre düzenlemesi, doğa, tarih ve kültürün zengin unsurları ile sürekli ziyaret ettiğimiz bir yer. Ailece ve yakın dostlarımızla sıkça Darende’ye geliyoruz. Vakfınızın çok güzel hizmetleri olduğunu burayı tanıdıkça öğrendik. İnsanların ihtiyacı olan her alanda çalışmalarınızın olması toplumun sosyal anlamda gelişmesi, bağlarımızın güçlenmesi ve dayanışma anlamında önemli bir harekettir” dedi.

Elazığ’dan çok sayıda insanın Darende’ye geldiğine dikkat çeken Balık, inanç turizminin bölgedeki önemli bir durağı olan ilçenin herkes tarafından tanındığını bunda vakfın büyük katkıları olduğunu bildirdi.

H. Hamidettin Ateş de ziyaretinden dolayı Milletvekili Sermin Balık ve eşine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: