Malatya Kitabında Ağırlık Darende´de

Malatya Kitabında Ağırlık Darende`de

Malatya Kitabında Ağırlık Darende´de
8.08.2007 00:26:00 3631 0

Malatya Valiliğinin katkısıyla Malatya Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile bastırılan "Malatya 2007" kitabı yayınlandı.

Malatya’yı her yönü ile tanıtan ve en son basılan 2000 yılı prestij kitabından sonra bu alanda yayınlanan ilk ve en detaylı kitap olma özelliğini taşıyan eserin Koordinatörlüğünü Malatya Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdür İbrahim Kılıç, editörlüğünü Kültür Ofset Genel Yayın Yönetmenliğini Nurettin Menekşe yaptı. Kuşe kağıda ofset baskı sistemiyle basılan 245 sayfalık 21x30 cm ebadındaki kitapta Malatya ve ilçeleri çeşitli yönlerden tanıtılıyor.

Malatya Darendeliler Dernek Başkanı Bekir Sözen’in de kitabın Darende bölümleri için bir çok fotoğraf ve bilgi aktardığı eserde Darende’nin tarihi, turistik ve kültürel yönden birbirinden güzel fotoğraflarla anlatılıyor.

Vakıflar, dernekler ve işadamları için dostlarına verebilecekleri eşsiz bir hediye olan kitaptan temin etmek isteyenler Bekir Sözen’e müracaat edebilirler. Ücreti 40 YTL olan Malatya 2007 kitabının basımının her aşamasında direktifleriyle yön veren Malatya Valisi H. İbrahim Daşöz kitabın Malatya’nın tanıtımına olumlu katkılar yapacağını belirtti. Kitabın yayın danışma kurulu Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Kesriklioğlu, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Küçükbay, Malatya Valiliği Kültür ve Turizm Müdürü Derviş Özbay ile Malatya TSO Genel Sekreteri Sait Kabadayı yaptı.


Anahtar Kelimeler: