Hayran kaldılar

Hayran kaldılar

Hayran kaldılar
Gündem 2.08.2011 18:47:00 1822 0

Darende’ye bir gezi düzenleyen İstanbul`daki Malatyalılar, Günpınar Şelalesi`nde dinlendi.

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Darendeli işadamı hemşehrilerimiz Ömer Çokyaşar, Hasan Yıldırım ve aileleriyle ilçemizi gezen gurup, tarihi ve turistik mekanlarda incelemelerde bulundu.

Geziye katılan Hürriyet Gazetesi Ekonomi Editörü Vahap Munyar "Ağabeyim yıllar önce Darende`de hakim olarak görev yaptı. O dönemde gelmek kısmet olmamıştı. ‘Darende muhteşem bir yer’ dediler, bunun üzerine mutlaka görmem lazım diyerek dostlarımızla geldik. Darende`ye Hulûsi Efendi Vakfı`nın çok büyük katkısı var dediler. Ağabeyim ‘Hulûsi Efendiyi tanıdım çok muhterem bir insandı. Darende`ye çok büyük yardımları oldu’ diye anlatmıştı. Gerçekten Darende’nin çok güzel bir yer olduğunu, ilçede önemli hizmetler yapıldığını gördüm" şeklinde konuştu.

Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi yakın dostu Önder Sürenkök`le Günpınar Şelalesi önünde hatıra fotoğrafı çektiren Munyar, "Kalan yerleri gezmek için tekrar geleceğim" dedi.


Anahtar Kelimeler: