Darende´ye iyice bağlandı

Darende`ye iyice bağlandı

Darende´ye iyice bağlandı
Gündem 2.08.2011 18:28:00 2550 0

Darende’de yaklaşık 1 yıldır Anestezi Uzmanı olarak görev yapan Dr. Savaş Sonar, Marangoz Mehmet Akkaymak’ın İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi 4. sınıf öğrencisi olan kızı Hatice Akkaymak’la hayatını birleştirdi.

Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi’nde görev yapan Savaş Sonar, babasının tedavisi için geldiği hastanede tanıştığı Hatice Akkaymak’la aralarında oluşan sevgi beraberliğini nikahla taçlandırdı.

Bağlılığı güçlendirdi

Tiryandafil Otel’de yapılan nikah merasiminde genç çiftin evlilik cüzdanını Darende Hulûsi Efendi Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Gülseren ve Darende Müftüsü Nurdoğan Türk birlikte verdi. Savaş Sonar’ın nikahın ardından yaptığı teşekkür konuşmasında; “Görev yapmak için geldiğim Darende’de hayatımın en önemli ve özel değerini buldum. Enişteniz olarak buraya olan sevgi ve bağlılığımı daha da güçlendirdim. Mutluluğumuzu paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu arada gelin hanım ayağıma bastı” dedi. Salonda bulunanlar genç çifti ayakta alkışladı.

Karşılıklı saygı lazım

Darende Müftüsü Nurdoğan Türk nikahın ardından yaptığı konuşmada evliliklerin uzun sürmesinin sırrının karşılıklı saygı olduğunu söyledi. Müftü Türk; “Bugün maalesef boşanma olayları gitgide artmaktadır. Çiftler karşılıklı sevgi ve anlayışla ne kadar fazla hareket ederse evlilikleri o kadar uzun olur. Genç kardeşlerimize mutlu, huzurlu uzun ömür ve beraberlikler dilerim” dedi.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş ve Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’in tebrik mesajı gönderdiği törene Darende Sağlık Gurup Başkanı Dr. Serdar Deveci, ilçede görevli doktorlar ile sağlık personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Anahtar Kelimeler: