İstismar olmayacak

İstismar olmayacak

İstismar olmayacak
Gündem 2.08.2011 18:21:00 1294 0

Tapu Müdürlüğüne kamera sistemi kuruldu

İstismarları önlemek için kameralı dönem

Darende’de fiziki şartları yenilenen Tapu Müdürlüğüne, satış işlemlerinin güvenliği için kamera sistemi kuruldu. Darende Tapu Müdürü Ethem Yalçın şeffaf bir hizmet sunmak ve olası istismarları önlemek için kurulan kameralı sistemle çalışmalarındaki kalitenin arttığını söyledi.

Ethem Yalçın yaptığı açıklamada kurumsal anlamda üretilen hizmetin herkese ve her kesime eşit bir biçimde ulaştırılmasını amaçladıklarını bildirerek tapu işlemleri ve satış sözleşmelerinin güvenliği için kamera sistemi ile kurumdaki çalışmaların sürekli kayda alındığını belirtti.

Şeffaf hizmet yaklaşımı

Yalçın; “İşlerin süratli bir biçimde yürütülmesine olanak sunacağına inandığımız bu sistem, vatandaşın işini de kolaylaştıracak. İşlerin ihmal edilmesi ya da sürüncemede bırakılması gibi bir durum zaten söz konusu bile olamayacak. Vatandaşın yaptırmak istediği işlemi de, personelin performansını da aynı anda görebileceğiz. Bazen vatandaşın itiraz ettiği hususlar oluyor, onu da bu sistem sayesinde çözüme kavuşturacağız. Böylece vatandaşa şeffaf bir hizmet yaklaşımı sergilemiş, hem de istismar boyutuna varabilecek düzeydeki yaklaşımlara izin vermemiş olacağız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: