Kazaların çözümü ışıkta

Kazaların çözümü ışıkta

Kazaların çözümü ışıkta
Gündem 20.07.2011 14:56:00 2046 0

Darende ilçe merkezinden geçen Malatya-Kayseri Karayolu üzerindeki Heyiketeği Mahallesi kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüleri yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Gökhan Bozkurt (22) yönetimindeki 01 UE 818 plakalı otomobil, karayolundan ilçe merkezine doğru seyir halinde iken Heyiketeği Mahallesi Spor Caddesi girişindeki kavşaktan dönmekte olan 34 DH 1611 plakalı Muzaffer Turgut (55) idaresindeki araçla çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı.

Ayağından hafif şekilde yaralanan Gökhan Bozkurt taburcu olurken, diğer yaralı Muzaffer Turgut Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından Malatya Beydağı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayın meydana geldiği bölgede lokantacılık yapan Adnan Tunçtan kavşakta sürekli kaza olduğunu belirterek; “İlla ki birilerinin ölmesi mi gerekir, ne zaman köklü bir önlem alınacak. Araçlar Kayseri istikametinden gaza yüklenip geliyor, burası hareketli bir kavşak büyük tehlikeler atlatılıyor. İlçe merkezine girmeden araçların burada yavaşlaması için ışık sistemi kurulması şart” dedi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=613


Anahtar Kelimeler: