´"Kusuru kendimizde arayacağız´"

`"Kusuru kendimizde arayacağız`"

´
Gündem 18.06.2011 10:57:00 2470 0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya milletvekili Veli Ağbaba, Darende`de ziyaretlerde bulunarak, seçimde gösterdikleri yakınlık ve verdikleri destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Seçimde ilçeden bekledikleri oyu alamadıklarını kaydeden Ağbaba, eksikliği kendilerinde buldukları belirterek; “Bölen değil birleştiren olacağız, ayrılık tohumları asla ekmeyeceğiz, gayretimiz birlik ve beraberlik için olacaktır” dedi.

CHP İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu ve bir grup partili tarafından karşılanarak bazı belde ve köyleri ziyaret eden Veli Ağbaba daha sonra ilçe merkezine vatandaşlarla bir araya geldi. Ağbaba Parti teşkilatında yaptığı açıklamada seçimlerde Darende’den bekledikleri oyu alamadıkları ifade ederek; “Eksikliği Darendelilerde değil, kendimizde buluyoruz. Örgütümüzle arkadaşlarımızla beraber bir değerlendirme yapacağız. Hedefimiz önümüzdeki dönem daha iyi sonuçlar almaktır. Hiç durmadan seçim çalışmalarına başladık, önümüzdeki dönemde Darende’de oy versin yada vermesin herkesle beraber olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Darende’nin sorunlarını bildiğinizi ifade eden Veli Ağbaba konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Seçim sürecinde sık sık ilçeyi, belde ve köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştük. Sevgi, hoşgörü ve güzelliklerin yaşandığı Darende’den ifade etmek isterim ki, biz bölen değil birleştiren olacağız, ayrılık tohumları asla ekmeyeceğiz, gayretimiz birlik ve beraberlik için olacaktır. Darende’yi, burada yaşayan vatandaşlarımızı seviyoruz, önümüzdeki dönem Darendelilerle daha sık birlikte olup, her zaman gelip gideceğiz. Herkesin milletvekili olarak hiçbir ayrım yapmayacağız çünkü etnik köken, mezhep, din, dil farklılıklarının bizim için hiçbir önemi yoktur”

Ağbaba daha sonra ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: