Ziyaretlere başladılar

Ziyaretlere başladılar

Ziyaretlere başladılar
Gündem 16.06.2011 11:09:00 1957 0

AK Parti Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, süratle kalkınmasını sürdüren ülkemizin 2023 yılında koyduğu hedeflere ulaşacağını kaydederek; “Türkiye’nin bekleyen problemleri Başbakanımızın ustalık döneminde çözüme kavuşacaktır” dedi.

AK Parti Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin ve Cemal Akın, seçimlerde elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür ziyareti için Darende’de bazı temaslarda bulundu. Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret eden Şahin ve Akın, destek veren vatandaşlar başta olmak üzere sağduyulu davranan herkese teşekkür ettiklerini bildirdi.

Ustalık döneminde sorunlar aşılacak

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Cemal Akın, vatandaşların istikrarı seçerek hizmetten yana oyunu kullandığını belirtti. Akın; “Hamdolsun herhangi bir sıkıntı yaşanmadan seçim sürecini güzel bir şekilde geçirdik. Ülkelerin kalkınması için istikrarın çok önemli olduğunu öteden beri söylemekteyiz. İstikrar, sermaye ve insan unsurları kalkınma da öncelikli konulardır, istikrar bunların içinde en ön sıradadır. Halkımız istikrarı seçmiştir, inşallah süratle kalkınmasını sürdüren ülkemiz 2023 yılında koyduğu hedeflere birlik ve beraberlik içerisinde ulaşır. Türkiye’nin bekleyen problemleri Başbakanımızın ustalık döneminde çözüme kavuşacaktır. En büyük problemlerimizden birisi işsizliktir, 2023’e ulaştığımızda işsizliğin çözülmüş olacağını fert başına düşen milli gelirin daha da artacağına inancım sonsuzdur” dedi.

Darende istikrarı seçti

Güzel insanların yaşadığı Darende’nin tercihlerini doğruluktan yana yaptığına işaret eden Mustafa Şahin de AK Parti’ye desteklerinden, barış ve istikrara katkı sunduklarından dolayı tüm vatandaşlara şükranlarını bildirdiğini kaydetti. Şahin konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Ülkemizin kalkınmasına yönelik çalışmalar yapan partimize kurulduğu günden beri Darende, her zaman en üst düzeyde destek vermiştir. Darende üzerinden çok oyunlar oynandı, bir takım senaryolar yazıldı, Darende’de AK Parti’nin tersine başka bir partinin birinci çıkacağı propagandası yapıldı. Darendeli bir milletvekili adayının da bir partinin birinci sıra adayı olması burası üzerinden hesaplar yapılmasında etkili oldu. Tüm bunlara rağmen Darendeli ‘Herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var’ diyerek desteklerini muhalefetin bütün çabalarına rağmen AK Parti’den yana kullanmıştır. Darende’mizdeki her on kişiden yedisi tercihini istikrardan yana kullanmıştır. Öteden beri olduğu gibi Darende’ye olan desteğimiz devam edecektir”

Seçmen bilinçli oy kullandı

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ise Darendelilerin oylarını bilinçli kullandığını ifade ederek; “Ticareti iyi bildikleri gibi, istikrarı ve ülke yönetimine nasıl katkı yapılacağını bilen hemşehrilerimiz, sağduyu ile hareket etmiştir” diye konuştu.

Cemal Akın ve Mustafa Şahin’in belediyeye yaptığı ziyarete, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Aşağıulupınar Belediye Başkanı Sezai Gürbüz, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılınçer, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri de katıldı. Akın ve Şahin ziyaretin ardından Malatya’ya hareket etti.

 


Anahtar Kelimeler: