Adaylar vatandaşı yokladı

Adaylar vatandaşı yokladı

Adaylar vatandaşı yokladı
Gündem 7.05.2011 16:09:00 2167 0

AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Hüseyin Cemal Akın, Ömer Faruk Öz ve Şanal Tosun, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ile birlikte Darende’de seçim ziyaretleri yaparak oy istedi.

AK Partili milletvekili adayları Darende’de ilk olarak Aşağıulupınar beldesinde vatandaşlarla sohbet etti. Darende’den aday göstermeyen AK Parti’ye burada bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Heyet daha sonra Darende`nin girişindeki Korgül Petrol`de karşılandı. Toplu olarak belediyeyi ziyaret eden AK Parti heyeti burada vatandaşlarla görüştü.

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Öz Ömer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın elini güçlendirmek için herkese görev düştüğünü söyledi.

Öznur Çalık da Darende`nin Malatya`nın en gözde ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: ``Buraya çok önemli yatırımlar yapıldı. Malatya-Darende karayolu, turizm yatırımları ilçenin gelişmesinde büyük pay sahibi olacak çalışmalardır. Partimize her zaman en büyük desteği veren Darende`den yine destek bekliyoruz.``

Darende her zaman güç verdi

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Darende`nin her zaman güç verir konumda olduğunu bildirdi. Çakır, ``Tüm seçimlerde yüzümüzün akıyla çıktık. İnşallah ülkemizin geleceğini düşünen hemşehrilerimiz bu seçimde de milli menfaatlerimizi göz önünde tutarak oylarını AK Parti`den yana kullanacaklardır`` diye konuştu.

Hulusi Efendi Vakfı`nı ziyaret ederek Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş`le bir süre görüşen heyet, daha sonra çarşıda vatandaşlarla buluştu. Milletvekili adayları ziyaret ettikleri vatandaşlardan oy istedi.


Anahtar Kelimeler: