Polisin vatandaşla diyaloğu artıyor

Polisin vatandaşla diyaloğu artıyor

Polisin vatandaşla diyaloğu artıyor
Gündem 7.05.2011 13:23:00 1905 0

Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü Darende’de de etkinliklerle kutlandı.

Darende’deki kutlamalar da Hasan Gazi Türbe ve Şehitler Abidesi ziyaret edilip, şehit polisler ve vefat eden meslektaşlar için mevlit okutuldu. Hatıra ormanına fidan dikimi gerçekleştirildi. Darende protokolünün katıldığı törende polislerle birlikte çok sayıda kişi yeni fidanları toprakla buluşturdu.

Vatandaşla diyalog artıyor

10 Nisan günü yapılan törenlerde de Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Burada bir konuşma yapan Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, "Polis teşkilatı, ülkemizin ve ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında, üzerine düşen tüm sorumluluklarını, güler yüzlü, yardım sever, özverili ve objektif görev anlayışıyla yerine getirmektedir. Başarımız, çözdüğümüz olayların yanı sıra, vatandaşlarla kurulan diyaloğun daha da geliştirilmesi ve suçu önlemede halktan alınan desteğin oranıyla da büyüyecektir. Devletimizin ve milletimizin huzuru için hayatını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Halay çekip stres attılar

Daha sonra Öğretmenevi’nde bir resepsiyon verildi. İlçe protokolü, siyasiler, sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı çeşitli ikramların yapıldığı resepsiyonda müzik eşliğinde halay çeken polisler stres attı.

Polis Haftası nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ayrıca dereceye giren eserler, ile polis çocuklarının çizdiği resimler resepsiyon salonunun girişinde sergilendi.

 

     Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=341


Anahtar Kelimeler: