Komşuların bıçaklı tartışması

Komşuların bıçaklı tartışması

Komşuların bıçaklı tartışması
Gündem 19.08.2008 14:06:00 1606 0

Darende’ye bağlı Balaban beldesinde komşular arasındaki bıçaklı tartışma kanlı sonuçlandı. İddiaya göre C.N (30) isimli kadın, aralarında daha önceden tartışma yaşadığı komşuları F.K.(45) ve üç kızını yaraladı.

Darende’ye bağlı Balaban beldesi Davutlu Mahallesinde 19 Ağustos 2008 günü daha önceden tartışma yaşayan iki komşu arasında yeniden çıkan tartışmada 4 kişi bıçakla yaralandı. Ailelerin karşılıklı bıçak kullandığı belirlenirken, olayı anlatan baba M.K, C. N.’la aralarında yaşanan tartışmanın ardından evine giderek elinde bir bıçakla çıkageldiğini ve ailesine saldırdığını ifade etti.

M.K. eşi F. ve kızları S.(28), H (24) ve L.K (22)’nin olayda yaralandığını bildirdi. Olayda yaralanan anne ve üç kızı Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken karın kısmından bıçak darbesi alan F.K. durumunun ağır olması nedeniyle Malatya’ya sevkedildi. Olaydan sonra gözaltına alınan C.N. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, hergün Jandarmaya giderek ikamet alanında olduğunu belirtmek için imza atması kararlaştırıldı.


Anahtar Kelimeler: